Sách - The Science of Cooking : Every Question Answered to Perfect your C by Dr Stuart Farrimond (UK edition, hardcover)
Ships from and sold by EXPERAL SG
Publisher: Dorling Kindersley Ltd
Origin: United Kingdom (Imported)
ISBN 13: 9780241229781
Condition: Brandnew
Binding: hardcover
Pages: 256
Dimensons: 261 x 216 x 30 | 1361 (gram)
---------------------------------------- Get answers to all your cooking science questions, and cook tastier, more nutritious food using fundamental principles, practical advice, and step-by-step techniques. Where does the heat come from in a chili pepper? Why is wild salmon darker than farmed? Does searing meat really "seal in" the juices? A good recipe goes a long way, but if you can master the science behind it, you'll be one step ahead. Using full-color images, stats and facts through infographics, and an engaging Q&A format to show you how to perfect your cooking, The Science of Cooking brings food science out of the lab and into your kitchen. Topics include meat and poultry, seafood, dairy, pulses and grains, fruits, vegetables, spices, herbs, baked goods, and more, making it perfect for perfecting everyday cooking as well as for special meals.
Giá sản phẩm trên Tiki đã bao gồm thuế theo luật hiện hành. Bên cạnh đó, tuỳ vào loại sản phẩm, hình thức và địa chỉ giao hàng mà có thể phát sinh thêm chi phí khác như phí vận chuyển, phụ phí hàng cồng kềnh, thuế nhập khẩu (đối với đơn hàng giao từ nước ngoài có giá trị trên 1 triệu đồng).....
Hệ thống bigomart.vn một phần được vận hành tự động bởi robot được lập trình sẵn, có nhiệm vụ tìm kiếm và tổng hợp các thông tin sản phẩm trên các cửa hàng trực tuyến.
Bigomart không trực tiếp bán sản phẩm bạn đang xem, nếu bạn đang quan tâm và muốn mua sản phẩm này, hãy nhấn vào các nút
"Đến nơi bán" để đến trang bán chính thức của người bán.